• Lumea in Stiri

Alice Cooper a lansat un single în ziua în care a împlinit 73 de ani/ FOTO+VIDEO


Muzicianul rock Alice Cooper a lansat, de ziua lui, un single disponibil gratuit, scrie contactmusic.com.


Cântăreţul şi compozitorul american, care a împlinit, în 4 februarie, 73 de ani, a lansat piesa ''Social Debris'', un ''cadou pentru Detroit, pentru fanii mei şi pentru mine'', după cum a declarat.


'Piesa a fost scrisă de formaţia originală Alice Cooper'', spune artistul.


''Trupa Alice Cooper nu s-a potrivit cu nimeni pentru că făceam lucruri pe care nicio altă formaţie nu le făcea. Nu ne încadram pe scena folk, nu ne încadram pe scena metal, nu ne potriveam cu nimic din ceea ce se întâmpla la acea vreme. Ne-am simţit mereu ca nişte proscrişi. Ne-am simţit ca nişte neaveniţi, eram în lumea noastră mică. Prin urmare, 'Social Debris' a fost modul în care formaţia originală a scris o melodie despre noi, în esenţă', spune Alice Cooper.


Piesa este disponibilă gratuit timp de 24 de ore pe site-ul artistului.


Alice Cooper a dezvăluit că viitorul său album de studio, ''Detroit Stories'', va fi o sărbătoare a rockului din Detroit. Potrivit site-ului oficial, noul album va fi lansat în 26 februarie.Trupa Alice Cooper a fost formată de artist, pe numele său real Vincent Damon Furnier, în 1964. După mai multe succese muzicale, cum ar fi piesele 'I'm Eighteen' şi 'School's Out', şi şapte albume de studio, formaţia s-a destrămat oficial în 1975. Ulerior, Vincent Furnier adoptat numele de scenă Alice Cooper şi şi-a continuat cariera solo.


Recent Posts

See All