• Lumea in Stiri

Amelie – musicalul după filmul cu acelaşi nume – va deschide stagiunea teatrelor londoneze


Musicalul ''Amelie'', pus în scenă la Criterion Theatre şi bazat pe filmul francez de succes din 2001, se numără printre primele spectacole care îşi vor relua reprezentaţiile în cartierul londonez West End, odată cu implementarea următoarei etape de relaxarea a restricţiilor împotriva coronavirusului. ''Este un sentiment minunat, înduioşător, palpitant, captivant. Ca şi cum te-ai întoarce din nou acasă'', a declarat pentru Reuters actriţa Audrey Brisson, care deţine rolul principal în distribuţia musicalului. Pandemia de COVID-19 a dus şi la închiderea teatrelor din West End.


Începând de luni, vor putea primi din nou public, dar doar la o capacitate de 50% şi cu respectarea măsurilor de prevenţie.''Amelie The Musical'' poate reveni pe scenă datorită sprijinului financiar al guvernului britanic.


O caracteristică a spectacolului: cei 16 actori din distribuţie sunt totodată şi membri ai orchestrei. Circa o treime dintre teatrele londoneze se vor redeschide începând de săptămâna viitoare. Restul - aşteaptă ultima etapă de relaxare a lockdownului, în iunie, pentru a-şi putea relua reprezentaţiile din vară.


16 views0 comments