• Lumea in Stiri

Ateneul se redeschide pentru public. Joi, primul concert!


Filarmonica "George Enescu" anunţă un concert simfonic cu public care va avea loc, joi, la Sala mare a Ateneului român, cu respectarea tuturor normele în vigoare impuse de pandemia de COVID-19.


Potrivit unui comunicat de presă, orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu", condusă de dirijorul Tiberiu Soare, va avea în program Concertul în do major pentru harpă şi orchestră de coarde de Francois Boieldieu, cu solista Maria Bîldea şi Serenada în si bemol major pentru instrumente de suflat KV 361 de Wolfgang Amadeus Mozart.


Concertul va începe la ora 19,00.


Din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare în jur de 200 de bilete, Sala mare a Ateneului român fiind ocupată în proporţie de 30% din capacitate.


Biletele se vor pune în vânzare în ziua de luni a săptămânii respective, de la ora 12,00 şi au următoarele preţuri: 75 lei pentru categoria I şi 70 de lei pentru categoria a II-a. Acestea se pot procura de la Casa de bilete a Ateneului Român, doar în numerar şi online.12 views0 comments

Recent Posts

See All