• Lumea in Stiri

Aventurile unui pisoi care a călătorit din România în Marea Britanie, ascuns într-un camion


Un pisoi de patru săptămâni, care a ajuns din greșeală într-un camion cu mobilă, a călătorit din România în Marea Britanie.

După o săptămână, când a fost descoperit, era foarte speriat, deshidradat și bolnav, dar acum se simte mult mai bine.

Salvatorii l-au botezat Roman și cred că motănelul a supraviețuit fără mâncare și apă timp de o săptămână în camionul în care s-a strecurat în căutarea unui loc de joacă sau somn, potrivit The Independent.

Din păcate, Roman era într-o stare deplorabilă după aventura lui și a necesitat terapie intensivă și administrare intravenoasă de lichid. El a fost găsit la un depozit din Bedford, punctul de livrare pentru camionul din România, iar salvatorii spun că este un „miracol” că e în viață.

Angajații de la depozit și-au sunat o colegă, Tasmin Eastwood, care este și coordonator al unei organizații de protecție a pisicilor - Cats Protection Bedford & Biggleswade Branch.


Tasmin a luat de urgență măsuri. „Bietul pui era într-o stare foarte proastă. Avea ochii lipiți și era foarte slab ”, a spus Tasmin.


Nu vom ști niciodată povestea adevărată a lui Roman sau cum a rămas blocat în camion, dar probabil s-a furișat în căutarea unui loc confortabil pentru a dormi și s-a trezit departe de casă”, a mai spus ea.

Roman a fost tratat de un veterinar și a fost dus la un adăpost unde va rămâne în următoarele trei luni, după care i se va căuta o familie. O organizație caritabilă a sponsorizat tratamentul pentru pisoi, tratament care s-a ridicat la suma de 1.600 de lire.

FOTO: Facebook/ Cats Protection Bedford & Biggleswade Branch

263 views0 comments