• Lumea in Stiri

Botoșani: O persoană fără adăpost a predat Poliției o sumă importantă găsită la gunoiO persoană fără adăpost din judeţul Botoşani a găsit pe stradă, într-un container de gunoi, 20.000 de lei, bani pe care i-a predat la scurt timp Poliţiei, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Bărbatul de 53 de ani, din comuna Hăneşti, a găsit banii într-un container de depozitare a deşeurilor menajere amplasat în cartierul Pacea din municipiul Botoşani.

Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Poliţiştii reamintesc faptul că însuşirea bunului găsit reprezintă infracţiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

32 views0 comments