• Lumea in Stiri

Ce au in comun Chuck Norris si Ceausescu


Două fotografii vechi cu actorul Chuck Norris și cu cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu vor fi scoase la licitație la București.


Fotografiile au pe ele semnăturile personalităților. Licitația care va mai include sute de obiecte va avea loc pe 22 aprilie.


Potrivit reprezentanților Artmark, fotografiile sunt rare deoarece au pe ele semnăturile în original.


În cazul lui Ceaușescu, prezența semnăturii este surprinzătoare deoarece acesta refuza să semneze pe orice fel de material.


Piesa din licitație îi ilustrează pe Elena și Nicolae Ceaușescu în 1981, în București, la un eveniment public, într-o baie regizată de mulțime.


Poza cuplului Ceaușescu și cea a actorului Chuck Norris au ca preț de pornire câteva sute de euro.În cadrul licitației vor mai putea fi cumpărate fotografiile cu autograf ale unor sportivi și actori cunoscuți precum Muhammad Ali, Rafel Nadal și Arnold Schwarznegger.


De asemenea, vor fi scoase la licitație tablouri cunoscute, animale împăiate și un drapel folosit în trecut de Casa regală din România.


Cele aproximativ 250 de piese de colecție pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviță de luni până joi, în intervalul orar 10:00-20:00, iar de vineri până duminică de la 10:00 la 18:00. Expoziția este deschisă publicului larg, în regim gratuit până pe 22 aprilie.

Recent Posts

See All