• Lumea in Stiri

Donează sânge şi câştigă un bilet la festivalul UntoldOrganizatorii festivalului Untold încearcă să ajute spitalele din România, care sunt nevoite să amâne operaţii pentru că n-au sânge de transfuzii.


Ca de obicei, în perioada verii, când oamenii nu mai donează ca în alte luni, criza de sânge este tot mai resimțită în mai multe județe.


Campania de donare la caravana mobila Blood Network a început în București, unde a adunat zeci de tineri, şi va continua în 11 mari oraşe până la luna septembrie.


Campania de donare de sânge a ajuns la a 7-a ediţie. În cele şase ediţii de până acum, peste 15.000 de oameni au donat sânge.


Caravana mobilă a fost weekendul trecut la intrarea din Parcul Herăstrău din Capitală, iar weekendul următor va fi în Constanţa.


Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile.


Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.


BUCURESTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE

CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA

T RGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI

SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE

ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII

PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII

CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL

IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL

TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII

BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII

CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR


Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.


Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network.


Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail u

pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

20 views0 comments

Recent Posts

See All