• Lumea in Stiri

Elton John si Michael Caine incurajeaza vaccinarea/ VIDEO


Muzicianul Elton John și actorul Michael Caine sunt protagoniştii unei reclame care încurajează oamenii să se vaccineze, scrie BBC.

Elton John şi Michael Caine, care s-au vaccinat deja, apar la probe pentru o reclamă a Serviciului Naţional de Sănătate britanic (NHS), asigurând oamenii că imunizarea este sigură şi eficientă. Sir Elton John, care are 73 de ani, a spus că vrea să facă parte din film "pentru a-i ajuta pe oameni să vadă beneficiile vaccinării şi cum să se protejeze pe ei şi pe cei dragi". "Aşa că, sper că putem să ne adunăm cu toţii şi să avem putere în lupta împotriva acestei boli nenorocite", a mai spus Elton John.

Reclama face parte dintr-un plan mai amplu al Marii Britanii de contracarare a cinismului și suspiciunilor în fața campaniilor vaccinare.

Într-o notă serioasă, Elton John spune: "Cu cât sunt mai mulţi oameni în societate care se vaccinează, sunt mai multe şanse ca pandemia de Covid să fie eradicată".


Pentru că nu l-a impresionat pe regizor cu felul în care a jucat, Elton John este înlocuit cu Michael Caine, în vârstă de 87 de ani, care obţine rolul şi este rugat de regizor să îi spună "micuţului Elton John" că nu a fost ales.

Mai mult de 12 milioane de oameni din Marea Britanie au primit cel puţin o doză de vaccin. Două vaccinuri diferite sunt folosite în prezent şi al treilea a fost aprobat.