• Lumea in Stiri

Eveniment test intr-un club de noapte din Marea Britanie


Mii de oameni se vor putea întoarce pe ringul de dans în Mare Britanie pentru a lua parte, în 30 aprilie şi 1 mai, la primul eveniment organizat într-un club de noapte după mai bine de un an, o încercare a autorităţilor de a testa modul în care pot fi reluate evenimentele cu public, fără să fie nevoie de restricții sanitare.

Circa 6.000 de persoane ar urma să poate intre în cele două seri organizate într-o hală din Bramley-Moore Dock din Liverpool, pe 30 aprilie şi 1 mai, accesul fiind permis pentru 3.000 de oameni în fiecare seară la evenimentul denumit Circus Club.

Proprietarul clubului, DJ Yousef Zaher, a spus că îşi imaginează că oamenii vor fi ''super încântaţi'', ţopăind în cerc ''înnebuniţi'' şi întâlnindu-se cu persoane pe care nu le-au văzut de ''foarte, foarte mult timp'' într-un mediu sigur. Cei care vor să participe trebuie să fie rezidenți în Liverpool şi să facă înainte un test pentru depistarea SARS CoV 2, care să aibă rezultat negativ, dar şi un al doilea test la un anumit interval, după eveniment.

''Aştept cu nerăbdare să fiu din nou DJ pentru că a fost ocupaţia mea în ultimii 20 de ani. Dar cred că atunci când totul se leagă, toate lucrurile intră în relaţie unele cu celelalte - muzica, mediul, oamenii, eu cântând, toată lumea simţindu-se bine, în siguranţă - atunci putem uita de COVID pentru cinci minute măcar. Ar fi mai mult decât suficient pentru mine'', a spus Yousef Zaher.

Circus Club este cunoscut și pentru unul dintre cele mai importante evenimente muzicale house şi techno create în urmă cu 18 ani.

Testele făcute de autorităţi se desfăşoară în speranţa unei reveniri, în condiţii de siguranţă, la evenimente cu public numeros şi vor include finala de fotbal de pe stadionul Wembley, un club de comedie din Liverpool şi curse de alergare pe distanţe de 10 kilometri.


Recent Posts

See All