• Lumea in Stiri

Fosta Miss Sri Lanka a fost arestata dupa un conflict cu actuala Miss Sri Lanka/FOTO+VIDEO


Deţinătoarea titlului Miss World Sri Lanka, Caroline Jurie, a fost arestată după ce fi rănit-o pe câștigătoarea noului titlu Miss Sri Lanka în timpul unei dispute pe scenă.

Pushpika de Silva desemnată câştigătoarea concursului 'Miss Sri Lanka' duminică, ar fi trebuit să fie încoronată de fosta deținătoare a titlului. Lucrurile s-au întâmplat, însă, exact pe dos, și noua Miss Sri Lanka s-a trezit cu coroana îndepărtată. Caroline Jurie a invocat că noua câștigătoare nu merită titlul deoarece este divorţată.

Ulterior, câștigătoarea a spus că este separată de soţul său, nu divorţată.

''Miss Sri Lanka'' se numără printre concursurile de frumuseţe din seria ''Miss World'' pentru femei căsătorite, potrivit BBC. Iar câştigătoarele desemnate din fiecare ţară merg mai departe, spre competiţia internaţională ''Miss World''.

'Există o regulă care nu permite femeile care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca această coroană să ajungă la locul doi'', a declarat Jurie în faţa publicului. Ea a plasat coroana pe capul concurentei de pe locul al doilea, iar de Silva a părăsit scena în lacrimi, după cum se poate vedea într-o înregistrare video care a surprins incidentul.

Pushpika De Silva a scris ulterior pe Facebook că imediat după incident a mers la spital pentru a primi tratament pentru leziunile suferite în zona capului. 'Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka. Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure'', a spus de Silva într-o conferință de presă.

Un alt model din Sri Lanka, implicat de asemenea în dispută, a fost reţinut de autorităţi. ''Poliţia le-a arestat pe Caroline Jurie şi pe modelul Chula Padmendra pentru incidentul de duminică sub acuzaţia de rănire şi cauză penală', potrivit reprezentanților poliției.

Noua Miss Sri Lanka Silva a fost ulterior reîncoronată, iar organizatorii concursului se aşteaptă ca fosta Miss Sri Lanka, Caroline Jurie, să adreseze scuze publice.


33 views0 comments