• Lumea in Stiri

Gimnasta Larisa Iordache concurează astăzi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo


UPDATE: Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat la JO de la Tokyo, de pe al doilea loc calificant disponibil la individual-compus, la CE de la Basel.

Evoluția gimnastei românce poate fi urmărită , miercuri, de la 19.30 la Europenele de Gimnastică de la Basel, Elveția, pa pagina de Instagram a competiției și pe Look Sport.


Un rezultat bun i-ar aduce gimnastei Larisa Iordache calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


Pentru asta, Larisa Iordache trebuie să termine pe primele 2 locuri la individual compus, dintre sportivele care nu sunt calificate pentru Jocurile Olimpice.


Larisa Iordache este considerată una dintre cele mai talentate gimnaste ale României.


Cariera i-a fost însă afectată de accidentări și operații nereușite. Ea a a revenit în activitate după o lungă pauză, reușind să surprindă lumea gimnasticii.

În competiția de la Basel sunt 114 gimnaste din 32 de țări.

România va participa cu un lot format din şase sportivi, trei la feminin şi trei la masculin, la Campionatele Europene de gimnastică artistică programate între 21 şi 25 aprilie la Basel (Elveţia).

Astfel, la feminin vor concura Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi, iar la masculin Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu.

România are calificaţi până acum doar doi gimnaşti la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Marian Drăgulescu (sărituri) şi Maria Holbură (individual compus).

13 views0 comments