• Lumea in Stiri

Gogoși si cafea gratuite pentru persoanele vaccinate anti-COVID 19


Gogoşi, cafea sau alte produse gratuite se numără printre noile oferte pe care unele companii le pregătesc pentru cei care s-au vaccinat anti-COVID-19, cu intenţia de a promova imunizarea cât mai rapidă a populației.

Lanţul de cafenele Krispy Kreme, de exemplu, a început să ofere în Statele Unite câte o gogoaşă gratis celor care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus, ofertă care era valabilă, până acum doar pentru lucrătorii sanitari şi profesorii.


Promoţia este valabilă în toată ţară şi pe tot parcursul anului.


Și start-up-ul de produse electronice Drop a promis reduceri în valoare de 50 de dolari celor care îşi fac un selfie cu certificatul de vaccinare, cu intenția de a promova imunizarea care începe să se extindă.

Firme precum Lyft şi Uber oferă reduceri persoanelor care se deplasează la centrele de vaccinare, în timp ce Starbucks îşi oferă serviciile la centrele din statul Washington unde se administrează vaccinurile şi unde este sediul firmei.

Unele state precum New York oferă angajaţilor jumătate de zi liberă pentru cei care merg să se vaccineze, în timp ce companii ca Starbucks sau Krispy Kreme le plătesc lucrătorilor o zi de muncă pentru a putea merge să se vaccineze.