• Lumea in Stiri

Hasta la Vista, COVID!


Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului săptămâna aceasta.


Fostul guvernator al Californiei a spus : „Azi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Dacă sunteţi eligibili, înscrieţi-vă pentru a vă vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”.


Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook de către Ministerul Sănătății din România, cu poza alăturată, și cu o adaptarea a celebrei replici a actorului californian, din filmul Terminator 2: Hasta la Vista, Baby!Anterior, Arnold Schwarzenegger explicase, tot într-un mesaj, de ce oamenii trebuie să aibă încredere în specialişti.


Schwarzenegger le-a scris celor care vor să înveţe cum să îţi crească bicepsul să îl asculte pe el, pentru că şi-a petrecut viaţa studiind acest aspect.


Însă, când e vorba de vaccinuri, fostul guvernator al Californiei e de părere că dr. Fauci, virusologii şi epidemiologii au studiat bolile şi vaccinurile toată viaţa lor, aşa că el îi ascultă.


E simplu: dacă îţi ia casa foc, nu deschizi Youtube, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îţi întrebi grupul de Facebook ce să faci!”, a transmis Arnold Schwarzenegger.


9 views0 comments