• Lumea in Stiri

Hollywood, Hollyboob, Hollyweed


Şase persoane au fost reţinute de poliţia americană, după ce au vandalizat emblematicul panou din Los Angeles pe care scrie 'Hollywood'. Prin înlocuirea literelor 'W' şi 'D' cu două litere 'B', a apărut, în vârful celebrei coline din metropola americană, cuvântul Holly-boob- adică sân, în limba engleză. Fotografia panoului pe care apărea scris de această dată 'Hollyboob' a fost distribuită masiv pe reţelele de socializare. Potrivit NBC Los Angeles, este vorba despre o iniţiativă a unor activişti care vor să sensibilizeze opinia publică în privinţa cancerului mamar. Ei au folosit straturi groase de prelate impermeabile pentru a forma noile litere.

"Nicio pagubă permanentă nu a fost cauzată celebrei sigle", a precizat Poliţia din Los Angeles pentru presa locală. Steve Lurie, şeful Poliţiei din Los Angeles, de care este arondat cartierul Hollywood, a spus că actul de vandalism 'nu a fost deloc cool'.


'Emblemele oraşului Los Angeles sunt preţioase', a comentat el pe Twitter.

Nu este pentru prima dată când literele ce compun sigla 'Hollywood' au fost modificate. De trei ori, amatorii de marijuana le-au modificat pentru a forma cuvântul 'Hollyweed' (în engleză "weed" are sensul de iarbă)