• Lumea in Stiri

In Bucuresti si Cluj se organizeaza spectacole-pilot cu public


Ministerul Culturii organizează, în perioada 14-16 mai, spectacole pilot cu public atât în interior, la Opera Naţională Bucureşti, la Teatrul Naţional Bucureşti şi la Opera Naţională Română Cluj-Napoca, dar în exterior la Opera din Capitală.


Condiţiile de participare la cele patru evenimente vor fi aprobate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în baza propunerilor Ministerului Culturii avizate de Ministerul Sănătăţii.

Propunerea Ministerului Culturii este ca la evenimentele pilot organizate în interior să se permită exclusiv accesul persoanelor vaccinate.

Evenimentul pilot organizat în exterior va permite participarea persoanelor vaccinate, a celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Accesul la evenimente se face pe baza cărţii de identitate, iar verificarea informaţiilor se va realiza prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziţie de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Biletele pot fi cumpărate din 11 mai, de pe platformele online ale celor trei instituţii.


Recent Posts

See All