• Lumea in Stiri

In metroul din New York se aud vocile vedetelor, care cer precautie in pandemie/VIDEO


"Bună, sunt Jerry Seinfeld. Vă rog să faceţi tot posibilul să menţineţi distanţa socială în vagoane şi în staţii. Menţinearea unei distanţe de un metru şi jumătate este un mod fanstastic pentru a menţine securitatea oraşului nostru....Şi mai faceţi şi economie la deodorant", anunţă la megafon popularul comediant al serialului "Seinfeld".


Acest mesaj poate fi auzite în difuzoarele în metroul din New York, după ce Autoritatea de Transport Metropolitan din New York, care gestionează reţeaua de metrou cu cele mai multe staţii din lume, a decis să recurgă la vocile unor celebrităţi, pentru a le reaminti călătorilor normele de securitate sanitară şi a evita astfel contagierile cu noul coronavirus.Potrivit agenției EFE, peste 25 de vedete, actori, muzicieni şi sportivi participă la această campanie lansată în metrou şi în autobuzele din New York în care le este reamintită cetăţenilor importanţa de a purta cum trebuie măştile sanitare pentru a acoperi şi nasul.


Printre aceştia figurează Whoopi Goldberg, Fran Lebowitz, Michael Rapaport, Peter Rosenberg, Awkwafina, Cam'ron, Angela Jee, Natasha Lyonne, Debi Mazar, Edie Falco, Ilana Glazer, Jadakiss sau Dave East.Vocile acestor vedete vor putea fi auzite în aproape 400 staţii de metrou şi în aproximativ 4.500 de autobuze timp de cel puţin o lună.


La rândul său, rapperul şi actorul Cam'ron îi roagă pe călători să poarte măşti sanitare: "Nu îmi pasă dacă eşti de la periferie, din Harlem, din centrul oraşului, sau din Elveţia, dacă eşti un pui de găină sau de raţă. Şi ştii de ce? Pentru că nici lui COVID-19 nu-i pasă", insistă artistul.

8 views0 comments

Recent Posts

See All