• Lumea in Stiri

James Bond nu moare, dar se amână
Lansarea noului film din seria James Bond, 'No Time To Die', a fost din nou amânată, de data aceasta pentru 8 octombrie 2021.

Filmul în care Daniel Craig va juca pentru ultima dată rolul spionului britanic James Bond a fost iniţial programat să fie lansat în octombrie 2019, însă premiera a fost amânată până în februarie, apoi până în aprilie 2020 din cauza schimbării regizorului şi a revizuirii scenariului. 'No Time To Die' a devenit apoi una dintre primele pelicule care a avut data lansării amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Premiera a fost amânată pentru noiembrie 2020, apoi pentru martie 2021, iar acum pentru sfârşitul lunii octombrie.


Numeroase alte filme au avut premierele amânate din cauza pandemiei. Studiourile Warner Bros au dat o lovitură industriei cinematografice când au anunţat în decembrie 2020 că toate filmele pe care le vor lansa în 2021 vor putea fi văzute şi online în aceeaşi timp cu premierele din cinematografe. 'Godzilla vs Kong', 'Dune' şi 'Matrix 4' se numără printre filmele care urmează să fie lansate pe serviciul de streaming HBO Max. Producătorii filmelor James Bond exclud, cel puțin deocamdată, lansarea peliculei 'No Time To Die' o platformă de streaming.

14 views0 comments