• Lumea in Stiri

Jean-Miche Jarre revine la Palatul Élysée


Franţa revine, încet, la atmosfera 'lumii de dinainte' de pandemie. Numeroase mini-concerte au fost organizate luni cu ocazia Fęte de la musique în toată ţara, dar toți ochii sunt pe spectacolul cu Jean-Miche Jarre de la Palatul Élysée.


Pionierul muzicii electronice va fi acompaniat de Marc Cerrone la acest concert organizat cu ocazia celei de-a 40-a ediţii a Fete de la Musique.Totuși, chiar dacă Franţa a relaxat restricţiile odată cu sfârşitul lockdown-ului şi al purtării măştilor în exterior, un protocol sanitar va fi respectat la concertul care va avea loc în curtea de onoare a Palatului Élysée.


Publicul va putea participa aşezat, respectând distanţarea socială, capacitatea de ocupare a spaţiului fiind de 65%.


Purtarea unei măşti sanitare este în continuare recomandată la concertele în aer liber, iar adunările de peste zece persoane pe drumurile publice sunt încă interzise, la fel ca şi concertele improvizate.


În plus, pentru orice eveniment de peste 1.000 de persoane, certificatul sanitar este obligatoriu. Capacitatea de ocupare maximă autorizată pentru sălile de concerte sau pentru evenimentele în aer liber rămâne la 65% în limita a 5.000 de spectatori, care pentru moment trebuie să fie aşezaţi.


Guvernul a anunţat luni reluarea concertelor cu public în picioare din 30 iunie.

6 views0 comments