• Lumea in Stiri

'Litoralul pentru Toţi', cu tarife de la 40 de lei pe noapte


Prin programul ' Litoralul pentru Toţi', la care 54 de hoteluri din toate staţiunile participă cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare, românii care merg în staţiunile de la Marea Neagră până în 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 40 de lei de noapte.

Tarifele prin programul 'Litoralul pentru Toţi' sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon.


Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, iar cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun şi costă 80 de lei/noapte pentru două persoane.

La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei/noapte.

Turiştii care intenționează să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minimum 4 nopţi.

La fel ca în anii trecuţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de cei care nu le-au consumat încă.


Detaliile privind hotelurile incluse în programul 'Litoralul pentru Toţi' se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.