• Lumea in Stiri

Mai multe vedete strang bani pentru vaccin


Organizaţia Global Citizen organizează, în luna mai, „Vax Live: The Concert to Reunite the World”, un program filmat pe stadionul So-Fi din Inglewood, California, care va fi preluat de reţelele de televiziune şi platforme de streaming.

Gazda evenimentului la care sunt invitați Jennifer Lopez, H.E.R., Eddie Vedder, J Balvin şi Foo Fighters este actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez.

Spectacolul va fi difuzat pe 8 mai, sub forma unui program special de o oră în prime-time de CBS şi ABC, ulterior și de Fox.

Show-ul va fi transmis și pe YouTube, posturile radio iHeartMedia şi aplicaţia iHeartRadio.

Scopul programului este să încurajeze corporaţiile şi filantropii să folosească banii pentru a ajuta la cumpărarea de vaccinuri pentru 27 de milioane de lucrători din prima linie din ţări în care vaccinarea anti-Covid nu este încă disponibilă şi pentru a-i face pe oamenii din Statele Unite şi din alte ţări în care au fost demarate campanii de imunizare să nu ezite să se imunizeze.

Deocamdată nu se știe când va fi filmat spectacolul şi nici dacă pe stadionul din Inglewood va fi permis accesul spectatorilor.