• Lumea in Stiri

Mănușile senatorului au devenit virale / VIDEO + FOTO

Updated: Jan 23


Fotografiile cu mănușile pe care senatorul Bernie Sanders le-a purtat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden au devenit virale pe rețelele de socializare.


Cea care i le-a făcut cadou, o profesoară din Vermont, a dezvăluit că a primit numeroase cereri de la persoane interesate să-și cumpere o pereche.


Mănușile au fost făcute din pulovere refolosite și plastic reciclat de Jen Ellis, o profesoară de 42 de ani, care locuiește în Essex Junction, Vermont, unde senatorul Sanders era primar în anii 1980, scrie The Guardian.


Femeia spune că a primit mii de cereri în câteva ore. Însă, răspunsul e dezamăgitor:

Nu am mănuși de vândut. Nu prea mai fac asta. Sunt măgulită că le vor, dar nu voi renunța la locul meu de muncă de zi cu zi ”, a declarat Ellis, într-un interviu pentru Jewish Insider.


"Urăsc să dezamăgesc oamenii, dar mănușile lui Bernie Sanders sunt unice ", a mai spus Jen.


Fotografia cu senatorul american și mănușile lui inedite i-au inspirat pe utilizatorii internetului, care au creat numeroase meme-uri:
Senatorul Bernie Sanders a vorbit despre meme-urile care au circulat zilele acestea pe internet într-o emisiune televizată, „Late Night With Seth Meyers”.


„Eu stăteam acolo încercând să mă încălzesc, să fiu atent la ce se întâmplă la ceremonie”, a spus Sanders.39 views0 comments

Recent Posts

See All