• Lumea in Stiri

Maimuța din Gară


Reprezentanţii unui operator feroviar din Scoția au fost alertați, sâmbătă după-amiază, de mai mulți pasageri care au văzut o maimuţă de talie mică în gara din Cambuslang.


Compania ScotRail a lansat apoi un apel prin care a cerut ajutorul publicului în vederea găsirii proprietarilor acelei maimuţe.


Am avut de-a face cu diverse obiecte pierdute de-a lungul anilor, precum telefoane, genţi şi ochelari, dar acum este vorba cu siguranţă despre o premieră. Dacă aţi pierdut o maimuţă, să ştiţi că ea vă aşteaptă în următoarea staţie de după Cambuslang” a anunţat compania ScotRail într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.Ulterior, reprezentanţii operatorului feroviar au anunţat că familia adoptivă a fost găsită şi că maimuţa a fost predată acesteia.


Vă anunţăm o veste bună. Micuţul acesta a fost predat familiei sale! A fost pentru ultima oară când a mâncat dintr-o conservă de fructe. Nu ne vine să credem că a avut la el un desfăcător de conserve!”, au precizat reprezentanţii ScotRail.


Nu se cunosc motivele pentru care micuța maimuță, despre care se crede că ar fi o marmosetă, a ajuns în gara din Cambuslang - scrie Agenția DPA.

8 views0 comments

Recent Posts

See All