• Lumea in Stiri

Michelle Obama este protagonista unei emisiuni pentru copii


Premiera producţiei „Waffles + Mochi”, mascotele din The Land of Frozen Food, în care fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, este protagonistă, este programată pentru 16 martie.

Emisiunea, difuzată pe Netflix, îşi propune să-i înveţe pe copii bucuria preparării mâncărurilor în casă şi renunţarea la mese semipreparate. Michelle Obama le va ajuta pe cele două marionete, sătule să mănânce produse congelate, să devină bucătari. Ghidaţi de un cărucior de cumpărături magic, ei vor călători prin lume pentru a degusta tot felul de mâncăruri gătite. Michelle Obama a descris emisiunea ''Waffles + Mochi" drept un ''spectacol hilar, înduioşător, pur şi simplu magic''.


Soţii Obama, care se numără printre producătorii executivi ai seriei, au semnat în 2018 un acord pentru producţia de seriale şi lungmetraje pentru Netflix. Printre proiectele finalizate se numără şi ''Becoming'', un documentar din 2020, care se bazează pe volumul autobiografic semnat de Michelle Obama și vândut în numeroase exemplare.


8 views0 comments