• Lumea in Stiri

Noua meserie: traducator de pisici!


Julie-Anne Thorne, din Marea Britanie, şi-a abandonat slujba pentru a deveni "traducătoare de pisici".

Julie-Anne Thorne susţine că emoţiile pisicilor nu sunt un secret pentru ea şi că-i poate învăţa pe stăpâni să îşi înţeleagă mai bine animalele de companie.

"Nu pot explica ştiinţa sau logica din spatele acestui lucru, pentru că în acest caz este vorba mai mult de conexiunea emoţională şi energetică dintre mine şi pisici", spune Julie-Anne Thorne, care susține că simte nu doar semnalele comportamentale, ci şi sentimentele pisicilor. Julie-Anne crede chiar că poate să experimenteze aceleaşi emoţii ca pisicile.Julie-Anne Thorne, potrivit publicației britanice METRO, susține că și-a descoperit "superputerea" de a intra în contact cu animalele în urmă cu mai mulţi ani, când a vizitat o grădină zoologică și a văzut o femelă ghepard. Atunci a simţit brusc o melancolie puternică şi a început să plângă. Ulterior, s-a dovedit că femela îşi pierduse recent partenerul şi suferea din acest motiv.


Engelzoiaca are și un tarif destul de piperat pentru traducerile pisicești: ea percepe 195 de lire sterline pe oră, timp în care se conectează cu valul emoţional al pisicii şi observă indicii comportamentali, pentru a-i ajuta pe stăpâni să-şi înţeleagă animalele mai uşor.

În plus, Julie-Anne Thorne prescrie și unele plante medicinale pentru a corecta comportamentul pisicilor, dacă este necesar.