• Lumea in Stiri

O adolescentă sare asupra unei ursoaice, ca să-și salveze câinii / Video


Imaginile cu o adolescentă care sare asupra unei ursoaice, ca să-și salveze câinii, în California, au devenit virale, după ce fata a pus pe fugă animalul sălbatic, relatează agenția Associated Press.


Hailey Morinico nu a ezitat, atunci când a văzut un urs mare care se confrunta cu câinii familiei, de pe un zid din curtea reședinței din sudul Californiei.


Tânăra de 17 ani a fugit afară și a împins ursul, apoi a strâns câinii și s-a întors cu ei în casă, în suburbia Bradbury, la est de Los Angeles.


Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost difuzate de postul de televiziune ABC 7 și arată o ursoaică și doi pui cocoțați pe perete.


Mai mulți câini încearcă să o atace și ursoaica lovește cu laba și trântește la pământ un câine mare, negru. Doi pui de urs sunt văzuți în spatele mamei lor, în timp ce patru câini mai mici latră și aleargă în jurul curții.


Adolescenta apare în cadru și se îndreaptă spre urs, apoi, cu ambele mâini, împinge ursul mare de pe perete și ia repede în brațe unul dintre câinii mai mici.


Apoi, ea și ceilalți câini ies din cadru. Urșii dispar peste un zid în curtea unui vecin. „Sincer, singurul lucru pe care l-am avut în minte a fost să-mi protejez câinii”, a declarat Hailey Morinico.


Adolescenta a spus că a scăpat doar cu o entorsă la un deget și un genunchi zgâriat, dar nu ar sfătui pe nimeni să-i urmeze exemplul. „Nu împingeți urșii și nu vă apropiați de urși”, a spus ea pentru KCAL-TV. „Nu vrei să fii ghinionistul.”

165 views0 comments