• Lumea in Stiri

Omul zilei: Sir Mick Jagger


Sir Mick Jagger (Michael Phillip Jagger), împlinește astăzi 78 de ani. O vârstă la care a ajuns în formă excelentă, nu doar pe scenă. Legendarul solist rock înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Sir Michael Phillip Jagger este unul dintre cei mai rafinați și bogați muzicieni.

Licențiat al prestigioasei universități britanice London School of Economics, Mick Jagger este una dintre cele mai înstărite vedete, cu o avere estimată între 360 și 500 de milioane de dolari, scrie publicația The List.


În urmă cu 4 ani, Mick Jagger a devenit și tată pentru a opta oară. Cântărețul britanic este deja tatăl a șapte copii cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, pe care i-a avut cu patru partenere: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel și Lucas.

Solistei trupei The Rolling Stones este și bunic: are deja cinci nepoți și a devenit străbunic, în mai 2014, când nepoata sa Assisi a dat naștere unei fetițe.


O imagine rară cu Mick Jagger şi fiul lui în vârstă de 4 ani, Deveraux, a fost publicată pe reţelele de socializare de iubita muzicianului, balerina şi coregrafa Melanie Hamrick, în urmă cu o lună.

Revenind la cariera artistică, într-un interviu acordat în 2017, cântăreața Tina Turner s-a plâns că Mick Jagger nu i-a mulțumit niciodată în public că l-ar fi învățat cum să danseze. Însă pentru a fi corecți față de Jagger, acesta s-a inspirat pentru „mișcările” sale celebre de la mai mulți artiști, printre care James Brown și Rudolf Nureyev, un prieten personal al său.

Când melodia „Moves Like Jagger” a trupei Maroon 5 era în vogă, sir Mick Jagger ar fi intrat într-unul din cluburile sale favorite din New York și a început să danseze.

Sir Mick Jagger este cunoscut și ca filantrop generos și un activist de mediu care a avertizat recent cu privire la efectele nocive ale plasticului.


Recent Posts

See All