• Lumea in Stiri

Podul Prieteniei a intrat in reparatii


„Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse a intrat de luni în reparații. Traficul va fi oprit de luni până joi, între orele 20.00-24.00, anunță Primăria Giurgiu.


În perioada 26 – 29 aprilie 2021, în intervalul orar 20:00-24:00, traficul pe ”Podul Prieteniei”, Giurgiu-Ruse va fi oprit în vederea realizării unor lucrări de reparații ale carosabilului. În perioada menționată, în afara intervalului orar respectiv, când circulația nu este oprită, în zona unde sunt desfășurate lucrările, traficul se va realiza pe un singur sens”, a transmis luni Primăria Giurgiu.


Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă șoferilor să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerației.


Totodată, participanților la trafic le este recomnadată utilizarea aplicației Trafic on-line, care prezintă durata medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.


Podul Prieteniei a fost construit acum 67 de ani. Primele și singurele reparații de până acum s-au făcut în 2015-2016, când au fost înlocuite peste 1.000 de plăci de beton pe partea românească a Podului.

8 views0 comments