• Lumea in Stiri

Polițiști amendați pentru că s-au tuns


Treizeci şi unu de poliţişti londonezi au fost amendaţi cu 200 de lire sterline fiecare pentru că s-au tuns în timpul lockdown-ului naţional instituit în Regatul Unit din cauza pandemiei de COVID-19,.


Poliţia Metropolitană a declarat că a primit un pont că mai mulţi angajaţi ai săi au fost tunşi de un frizer profesionist la o secţie de poliţie din estul Londrei pe 17 ianuarie, la 11 zile după intrarea Regatului Unit în cel de-al treilea lockdown, care a dus la închiderea, printre altele, şi a frizeriilor şi a saloanelor cosmetice.


Metropolitan Police a precizat că a lansat o anchetă şi a decis că 31 dintre angajaţii săi trebuie să primească o amendă.


Potrivit acesteia, cei doi poliţişti implicaţi în organizarea sesiunii de tuns au fost identificaţi şi informaţi că sunt cercetaţi pentru abateri.Ţara a intrat în lockdown în urma unei creşteri a numărului de cazuri de coronavirus în decembrie. Restricţiile urmează să fie revizuite în 15 februarie, însă ar putea dura cel puţin până la sfârşitul lunii martie, a declarat premierul Boris Johnson.


Potrivit ultimelor date publicate de guvernul britanic luni după-amiază, de la începutul pandemiei, 3,6 milioane de persoane au fost testate pozitiv pentru COVID-19 în Regatul Unit şi 98 de mii au murit după ce au contractat virusul.


Până acum, peste 6,5 milioane de persoane au primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

Recent Posts

See All