• Lumea in Stiri

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, s-a casatorit in secret


Premierul britanic, Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu Carrie Symonds, de 33 de ani, în catedrala catolică din Westminster, în faţa prietenilor apropiaţi şi a rudelor, scrie presa britanică.Boris Johnosn este al doilea prim-ministru britanic care s-a căsătorit în timpul mandatului său, după Robert Jenkinson în 1822.


Boris Jonson și Carrie Symonds aşteptau de mai multe luni să se căsătorească după ce planurile lor iniţiale de nuntă au fost amânate anul trecut de pandemie. Cuplul s-a logodit în decembrie 2019 şi are un băieţel de un an, Wilfred.

Aproximativ 30 de invitaţi au participat la slujba religioasă - maximul permis în prezent - în centrul Londrei, după ce au fost invitaţi în ultimul moment, scrie Mail on Sunday.


Boris Johnson a mai fost căsătorit de două ori anterior și are patru copii cu cea de-a doua sa soție, avocata Marina Wheeler.La alegerea sa ca premier în 2019, Boris Johnson a devenit primul şef de guvern care a locuit în Downing Street cu prietena lui, fără să fie căsătorit.


Carrie Symonds, fostă responsabilă pe probleme de de comunicare a Partidului Conservator, a născut la câteva săptămâni după ce Boris Johnson a ieşit de la terapie intensivă după o formă gravă de COVID-19.