• Lumea in Stiri

Premiu pentru cei care reusesc sa vizioneze seria integrala James Bond în 30 de zile


Pentru a sărbători lansarea celui de-al 25-lea film al francizei "James Bond", site-ul american Nerd Bear propune fanilor vizionarea tuturor producţiilor din franciză contra unui premiu de 1.000 de dolari. Dar câștigătorul, care are la dispoziţie 30 de zile pentru a vedea cele 24 de aventuri ale celebrului agent britanic, trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, pentru că "sunt mai mult de 51 de ore de filme şi mult prea mult Martini!", scrie site-ul Nerd Bear în anunţul său.

Pentru a aplica, candidaţii, obligatoriu majori, trebuie să fie de naţionalitate americană sau să ocupe un post full time în Statele Unite. În plus, obligatoriu este să fie și fani James Bond şi să aibă "o atenţie extraordinară pentru detalii". Pentru că vor lua notiţe şi la finalul celor 30 de zile vor preda o "foaie de lucru".

Persoanele care răspund tuturor condiţiilor sunt invitate să completeze un formular, în care vor bifa filmul preferat şi în care vor explica de ce sunt "super-fanii" francizei şi de ce merită această "slujbă".


9 views0 comments