• Lumea in Stiri

Producătorul britanic care a realizat „Wild Carpathia” va face un nou documentar în Delta Dunarii


“Wild Danube” este numele celui mai nou proiect al celebrului realizator de televiziune, Charlie Ottley . Aflat la Jurilovca, în Delta Dunării, el a lansat cel mai nou proiect al său, care va fi filmat în Delta Dunării, în cele patru anotimpuri și va fi lansat pe 1 Decembrie 2021.


Documentarul Wild Danube va fi prezentat la o televiziune națională și apoi fragmente din documentar, vor rula timp de o lună la BBC WORLD.

Ulterior se vor produce DVD-uri, care vor fi distribuite în școli, cu scopul de a conștientiza faptul că România are ceva unic: Delta Dunării.


” Vom încerca să redăm toate locurile ascunse, toate bucuriile, toate frumusețile acestui loc. Vom oferi o priveliște a Deltei care nu a fost văzută până acum. Dorim să prezentăm lumii acest ținut feeric, aceaste întinderi spectaculoase de apă, să rebrenduim acest loc, ca fiind “Amazonul Europei” şi să atragem cât mai mulți turiști în această zonă minunată”, a spus Charlie Ottley.Charlie Ottley este îndrăgostit de România, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre. El a fost decorat la începutul acestui an de preşedintele Klaus Iohannis, care i-a acordat Ordinul Meritul Cultural în grad de ofițer jurnalistului britanic, care a realizat mai multe documentare despre natura și oamenii din Transilvania și a promovat la BBC turismul românesc.

Proiectul din Delta Dunării este realizat în colaborare cu Asociatia Delta Dunării.

45 views0 comments