• Lumea in Stiri

Regina Elisabeta a dorit publicarea unei fotografii private cu Prințul Philip


Casa Regală a Marii Britanii a anunțat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii dorește să împărtășească o fotografie privată făcută cu ducele de Edinburgh în vârful Coyles of Muick, Scoția în 2003.


Fotografia a fost publicată chiar în ziua în care are loc ceremonia de înhumare a soțului Reginei, care a decedat pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani,


Ducele de Edinburgh a fost un soț iubitor și un tată, bunic și străbunic devotat. Căsnicia reginei și a ducelui i-a făcut să se sprijine reciproc în mulți ani de îndatoriri regale și să întemeieze o familie împreună. Regina dorește să împărtășească această fotografie privată făcută cu ducele de Edinburgh în vârful Coyles of Muick, Scoția în 2003”, scrie Casa Regală pe pagina de Facebook.


In mesaj se mai arată că Majestatea Sa și Familia Regală sunt recunoscători pentru toate mesajele de condoleanțe din întreaga lume și au fost atinși să vadă și să audă atât de mulți oameni care împărtășesc amintiri plăcute despre duce, în celebrarea vieții sale.


De-asemenea, Casa Regală publică filmul de mai jos, care trece în revistă momente importante din viața Printului:Despre prietenia specială dintre Regele Mihai și Prințul Philip puteți citi mai multe aici: https://www.lumeainstiri.com/post/printul-philip-si-regele-mihai-doua-destine-speciale-si-o-prietenie-de-o-viata