• Lumea in Stiri

S-a inaugurat cel mai înalt hotel din lume / FotoEste vorba despre J Hotel Shanghai Tower , hotelul situat la cea mai mare înălțime din lume, la ultimele etaje ale unui zgârie nori de 632 de metri.

Este cea mai mai înaltă clădire, astfel că, în consecință, este considerat hotelul situat la cea mai mare înălțime din lume.


J Hotel dispune de 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente. Există un serviciu de majordom personal 24/7, o piscină interioară, vizitatorii au la dispoziție articole de toaletă de la firme celebre, există căzi în formă de petală de magnolie, un spa luxos, cu accent pe tratamente Reiki, și seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră, arată CNN.


Cel mai întins apartament din hotel are 380 de metri pătrați. Pe lângă dormitor, acesta include un salon, birou, bucătărie, zonă de fizioterapie și o cameră doar pentru îmbrăcare.


Cea mai ieftină cameră este echivalentul a 557 de dolari pe noapte, iar cea mai scumpă 10.5467 USD.


Titlul de cel mai înalt hotel se referă de obicei la clădirile utilizate în întregime ca hoteluri, spre deosebire de hotelul J, care ocupă doar o secțiune superioară a turnului Shanghai.
47 views0 comments