• Lumea in Stiri

S-au casatorit in avion pentru a evita restrictiile COVID / VIDEO


Un cuplu indian a închiriat un avion pentru a se căsători printre nori în faţa a 161 de invitaţi, încălcând astfel restricţiile anti-COVID-19, potrivit AFP.


Autoritatea de aviaţie civilă din India a dispus o anchetă şi a suspendat echipajul aeronavei, au precizat surse oficiale.


Majoritatea statelor din India – care a depăşit luni pragul de 300.000 de decese asociate COVID-19 – permit un număr maxim de 50 de invitaţi la o nuntă.


Cei doi – ale căror identităţi nu au fost dezvăluite – şi-au spus „da” duminică, în timp ce avionul companiei SpiceJet, care se îndrepta spre Bangalore (sud), a survolat templul Minakshi, din Madurai, în statul Tamil Nadu, a relatat ziarul Hindustan Times.


Videoclipuri şi fotografii ale festivităţilor de la bord, cu oaspeţi cu flori la gât, care îşi făceau selfie-uri, au fost postate pe reţelele de socializare.


Contrar regulilor în vigoare în aviaţia civilă, practic niciuna dintre persoanele aflate la bord nu purta o mască sanitară, iar regulile de distanţare socială erau în mare parte ignorate.


Potrivit presei, Direcţia Generală a Aviaţiei Civile a cerut SpiceJet să ia măsuri împotriva proaspeţilor miri şi a invitaţilor acestora.54 views0 comments