• Lumea in Stiri

Se deschide cel mai mare magazin Harry Potter- o experienta magica


Întârziat de pandemia Covid-19, Harry Potter New York își deschide, în sfârșit porțile, din 3 iunie, pe 935 Broadway.

O experiență așteptată de fanii lui Harry Potter și ai Școlii Hogwarts, pe trei etaje și peste 21.000 de metri pătrați, cu cea mai mare colecție de produse Harry Potter și Fantastic Beasts.


Harry Potter New York are 15 zone tematice, fiecare cu un design unic pentru a readuce la viață Wizarding World.


La intrare un model enorm al Fawkes Phoenix privește cumpărătorii din tavan. Creat pentru era social media, magazinul este înțesat de oportunități pentru a obține fotografii reușite.


O cabină telefonică din Londra le permite fanilor să pozeze pentru o fotografie de parcă s-ar transporta în Ministry of Magic și, de asemenea, să se privească de parcă ar fi în cizmele lui Hagrid.


O masă interactivă cu baghete magice permite cumpărătorilor să ridice o baghetă, iar Wand Shop are nu mai puțin de 50 de baghete inspirate de personaje, locații și recuzită din Wizarding World, inclusiv bagheta Golden Snitch, pentru a naviga.Cei care folosesc aplicația Harry Potter Fan Club pot căuta, de asemenea, Enchanted Keys în tot magazinul pentru a debloca fapte, cifre și videoclipuri exclusive din culise.
Două experiențe de realitate virtuală multiplayer vor fi aventuri VR senzoriale, bazate pe locație. Haosul la Hogwarts ”permite vrăjitoarelor și vrăjitorilor să pătrundă într-o călătorie magică la Hogwarts Castle, unde așteaptă creaturi și secrete magice”.


Wizards Take Flight îi pregătește pe oaspeți să zboare pe mături și să-și folosească baghetele pentru a lupta împotriva Death Eaters.


Nu au fost uitat pofticioșii: Chocolate Frogs și Bertie Bott’s Every Flavour Beans pot fi cumpărate în zona Honeydukes, iar jucăriile magice se găsesc sub Dirigible Plum tree.