• Lumea in Stiri

Se reiau concertele cu public la Ateneu
Filarmonica „George Enescu” a pus deja in vanzare biletele pentru primele doua concerte simfonice cu public pentru zilele de joi, 27 si vineri, 28 mai 2021.

Orchestra va sustine un program integral Mozart si va fi condusa de dirijorul principal Christian Badea.

Programul il va avea ca solist pe pianistul spaniol Josu de Solaun, castigator al concursului George Enescu. Publicul va putea asculta Uvertura operei „Don Giovanni”, Concertul nr. 21, in Do major pentru pian si orchestră, KV 467, Simfonia nr. 41, in do major, KV 551, Jupiter.


Maestrul Christian Badea condus orchestre de prim rang ale lumii, printre care Royal Philharmonic si BBC Symphony (Londra), Filarmonica din Sankt Petersburg, Filarmonica Ceha, Amsterdam Philharmonic, Orchestre Philharmonique de Radio France, Accademia di Santa Cecilia Orchestra (Roma), RAI Orchestra Montreal Symphony, Filarmonica din Tokio, Pittsburg Symphony (Torino).


Biletele – care pot fi cumpărate de pe site-ul Filarmonicii, sau de la casa de bilete a Ateneului - costa intre 100 si 110 lei.

Din cauza restrictiilor impuse de pandemie, vor fi puse in vanzare aproximativ 350 de bilete, Sala Mare a Ateneului fiind ocupata in proportie de 50 la suta din capacitate.


17 views0 comments

Recent Posts

See All