• Lumea in Stiri

Senatorul Sanders și-a transformat succesul avut de mănușile sale într-o acțiune caritabilăMiercuri, la ceremonia de învestire a noului președinte American, Joe Biden, senatorul din Vermont, Bernie Sanders, a fost fotografiat așezat pe un scaun purtând o pereche de mănuși tricotate manual și o mască albastră chirurgicală.


Imaginea a devenit virală pe măsură ce oamenii au editat fotografia, plasânsu-l pe senator în diverse ipostaze, care de care mai inedite: de la scene populare din filme, la locații cunoscute din New York .


Un student de la Universitatea din New York a creat chiar un site web, astfel încât oamenii să poată plasa fotografia oriunde în lume.Un hanorac cu imaginea senatorului de la învestirea lui Biden a fost apoi pus la vânzare, pe site-ul senatorului, pentru suma 45 USD.


Hanoracele s-au vândut imediat, cererea este în continuare foarte mare, iar consilierii senatorului au anunțat că e nevoie de 3 până la 6 săptămâni pentru a onora comenzile.


Senatorul a spus că 100% din încasări vor fi donate în scopuri caritabile, mai exact, organizației Meals on Wheels din Vermont.

19 views0 comments