• Lumea in Stiri

Teatrul Național București reia spectacolele din 5 februarie


Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea tuturor normele în vigoare impuse de pandemia de COVID-19, începând cu data de 5 februarie.


Potrivit unui comunicat al TNB, sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30 la sută din capacitate.


"Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi este vital să aflăm că putem deschide stagiunea", a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.Între primele spectacole care vor putea fi văzute se numără "Jurnal de România. 1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol "Incognito de Nick Payne", precum şi "Anonimul veneţian" sau "20 de ani în Siberia".


Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, ora 11,00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.


Programul casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie - 4 februarie este între orele 11,00 - 18,00, iar luni, 25 ianuarie, de la 10,00 la 16,00. În zilele de 5, 6 şi 7 februarie, casa de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10,00 - 19,00.22 views0 comments