• Lumea in Stiri

Turnul Eiffel s-a redeschis cu o cerere în căsătorieÎn Franța, s-a redeschis Turnul Eifeel pentru vizitatori. Bilete vândute online au fost deja epuizate.


Până la finalul lunii august - Turnul Eifeel este deschid de la ora 9:30 dimineața, până la ora 22 și jumătate.

Pentru a ajunge în vârful monumentului cu liftul - doritorii trebuie să plătească 26 de euro.


Redeschiderea Turnului Eiffel pentru vizitatori a fost un moment tocmai bun pentru un tânăr de 29 de ani din Germania să-şi ceară iubita în căsătorie.


Primii vizitatori au asistat emoţionaţi la mica festivitate care a avut loc într-un décor cum nu se putea mai romantic.


Cu o vedere panoramică a Parisului în fundal, Eric Gopel, 29 de ani, s-a aşezat în genunchi şi i-a pus un inel pe deget iubitei sale, Katya, 25 de ani. Tânăra a acceptat imediat propunerea. "Sunt fericită", a declarat ea pentru Reuters, cu lacrimi de bucurie.

Eric şi Katya au fost printre primii vizitatori ai Turnului Eiffel care s-a redeschis vineri, după mai mult de 8 luni în care a fost închis din cauza pandemiei de COVID-19, cea mai lungă perioadă după cel de-al Doilea Război Mondial în care accesul vizitatorilor la acest monument emblematic al Parisului nu a fost permis. Tânărul a declarat că iubita lui a dorit întotdeauna să viziteze Parisul pentru că este un oraş atât de frumos. "Acum este cu atât mai special", a mai spus el. Turnul Eiffel, cu o vechime de peste 130 de ani, primeşte de obicei anual circa 7 milioane de vizitatori. Pentru moment, vizitatorii trebuie să poarte măşti de protecţie şi să păstreze distanţarea fizică. Dar din 21 iulie - regulile se schimbă: vor trebui să prezente un test negativ, dovada vaccinării sau a trecerii prin boală.


4 views0 comments