• Lumea in Stiri

Un câine și-a așteptat stăpânul în fața spitalului, aproape o săptămână


Un câine fidel și-a așteptat stăpânul în fața unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână, până când acesta a fost externat, după ce a fost tratat pentru o afecțiune cerebrală.

Cățelul de talie mică, pe nume Boncuk, a fost răsplătit pentru loialitatea sa cu o reîntâlnire emoțională, când Cemal Senturk, în vârstă de 68 de ani, a ieșit în sfârșit din spitalul din orașul Trabzon.

Senturk a fost dus la spital pe 14 ianuarie după o embolie cerebrală, conform Reuters. Boncuk, al cărui nume înseamnă „mărgele”, a mers după ambulanță și și-a început priveghiul în fața spitalului imediat, revenind apoi în fiecare dimineață.Ocazional, cățelul era hrănit de personalul spitalului.

Nu reprezintă un pericol pentru nimeni. Toată lumea a văzut relația dintre câine și stăpânul său. Îi face pe toți fericiți ”, a spus directorul de comunicare al spitalului, Fuat Ugur.

Fiica bărbatului bolnav a încercat să ducă acasă cățelul de mai multe ori, dar fugea continuu pentru a se întoarce la spital.

Când Senturk a ieșit în sfârșit din spital, săptămâna aceasta, Boncuk a fugit fericit alături de scaunul cu rotile, sărind spre stăpân ca să fie mângâiat.


12 views0 comments

Recent Posts

See All