• Lumea in Stiri

Un martisor pentru Teatrul Grivita 53


Ateneul s-a construit leu cu leu. Teatrul Grivița se construiește cărămidă cu cărămidă și acum, mărțișor cu mărțișor.

În zilele de 26, 27, 28 februarie și 1 martie, între orele 10:00 și 17:00, la Muzeul Țăranului Român, „ctitorii” proiectului Teatrul Grivița 53 îi invită pe toți cei care pot și își doresc să contribuie, să cumpere mărțisoare cu autograf, cărămizi în miniatură realizate manual de copiii de la Galeria BasiL. Banii strânși în urma vânzării se vor adăuga fondurilor pentru construcția teatrului din Calea Griviței nr. 53. Poate cea mai provocatoare aventură culturală a momentului și prima inițiativă privată de acest fel din 1946 până acum.


Chris Simion - Mercurian, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marian Râlea, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Medeea Marinescu, Rodica Mandache, Adriana Trandafir, Irina Margareta Nistor, Tudor Aaron Istodor, Vlad Logigan, Iuliana Vîlsan, Maria Miu sunt doar câțiva dintre actorii- ctitori ai proiectului, cu care publicul se poate întâlni la Muzeul Țăranului Român în weekend, pentru a susține inițiativa.

Cei care nu pot ajunge fizic, dar își doresc să pună o cărămidă la noul teatru, pot cumpăra mărțișoarele online, prin precomandă la teatru@grivita53.ro


Recent Posts

See All