• Lumea in Stiri

Una dintre cele mai dificile pârtii din România se deschide duminică/FOTO+VIDEO

Updated: Feb 7


UPDATE: Instalaţiile de altitudine din Sinaia sunt oprite, duminică, 7februarie, din cauza vântului puternic, iar în aceste condiţii se amână deschiderea oficială a pârtiei Carp, cunoscută ca fiind una dintre cele mai dificile din România.
Pârtia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile pârtii de schi omologate din România, va fi deschisă oficial duminică, după ce a fost amenajată integral pentru prima dată, au anunțat autoritățile din Sinaia.


'Carpul este una dintre cele mai dificile şi abrupte pârtii omologate din ţara noastră. Şi cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase. Amenajarea Carpului a fost o provocare care a început în urmă cu mai mult timp. Am achiziţionat un utilaj care să poată face faţă înclinaţiei. Chiar şi aşa, s-a muncit în condiţii foarte dificile, dar rezultatul este fenomenal!', spune primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a primăriei.


Administraţia Domeniului Schiabil Sinaia atrage atenţia tuturor pasionaţilor de schi că gradul de dificultate al pârtiei Carp este unul deosebit de ridicat, fiind potrivită exclusiv schiorilor avansaţi.


24 views1 comment