• Lumea in Stiri

Urmează una dintre cele mai importante și puternice eclipse ale anului / Luna sângerieUrmătorul eveniment astronomic care va lumina cerul în curând este Luna sângerie - un fenomen spectaculos pentru pasionați. El se va produce, odată cu intrarea Lunii în umbra Pământului, în noaptea de 26 mai 2021 și va putea fi observat din România.. În același timp, se va petrece și o eclipsă totală de Lună, dar care nu va fi vizibilă în România și Europa, ci doar în alte regiuni ale lumii, precum in America de Nord, Australia, Noua Zeelanda și Asia de Est. Pentru a vedea în direct, online, Luna sângerie, puteți accesa siteul Virtual Telescope, care va monitoriza Live evenimentul.

Va fi o eclipsă totală de Lună, prima din acest an și cea mai puternică dintre toate.


Eclipsa totală de Lună va fi vizibilă în regiunile sudice, în Australia, sud-estul Asiei, Canada, mare parte din SUA și America Centrală.


Pentru astronomi va fi una dintre cele mai frumoase eclipse ale anului, datorită culorii roșii pe care o va căpăta Luna.


Luna plină va părea mai mare decât de obicei, iar în momentul eclipsei, când Luna va intra în conul de umbră al Pământului, ea va fi luminată doar de radiațiile portocalii-roșiatice ale luminii solare.


Pentru pasionații de astrologie, Luna sângerie sau eclipsa totală de Lună este un eveniment care marchează schimbări bruște și provocări majore.


Multe persoane superstițioase se tem de această lună sângerie, se tem că ea poate aduce evenimente dramatice, pierderi, dureri, accidente.


Vor fi afectate în primul rând zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar nici celelalte zodii nu vor fi ocolite.


Luna sângerie din 26 mai care va amplifica tot felul de aspecte neclare din viața noastră – spun astrologii.


Mulți nativi trebuie să ia decizii importante legate de viața de cuplu sau de cea profesională.


Va fi o eclipsă de Lună care va aduce în prim plan tocmai lucrurile de care ne temem, dar ne va oferi și soluții


În mod special, această Lună sângerie ne avertizează asupra accidentelor de tot felul, de la mici accidente casnice, la accidente rutiere, de aceea trebuie să fim mult mai prudenți în tot ce facem.

1,103 views0 comments