• Lumea in Stiri

Vaccinul si discutiile despre coronavirus, avantaje pentru cei care isi cauta sufletul pereche


Pe Tinder, cea mai cunoscută și mai utilizată dintre aplicațiile de întâlniri, numărul persoanelor care spun că s-au vaccinat a crescut cu 258% în ultimele 2-3 luni. E drept că vorbim despre un rezultat care s-a verificat în Marea Britanie, unde vaccinările au început mai devreme, însă nu este exclus ca şi în alte părţi ale lumii să apară rezultate similare.

Mai ales pentru că "fenomenul" pare să fie răspândit în rândul tuturor aplicațiilor de acest gen: pe OKCupid, conversațiile despre vaccinuri au o rată de creștere, din noiembrie 2020 în ianrie 2021, de 137% . La fel și pe Hinge, în timp ce un sondaj realizat în rândul a peste 45 de mii de utilizatori OKCupid, arată că aproape 70% dintre aceştia sunt gata să fie vaccinați.Aplicațiile pentru întâlniri online au explodat în ultimul an.


Tinder și concurenții săi, care au fost printre cele mai descărcate aplicaţii de pe dispozitivele Android și iOS, și alături de TikTok și Zoom au înregistrat, doar în ultimele 12 luni, în Statele Unite, 1,5 milioane de noi înscrişi, cu 180% mai mult comparativ cu aceeași perioadă din 2019.

Motivul acestui boom este uşor de înţeles: între lockdown-uri, închideri și interdicții, întâlnirile cu alți oamni au fost mult mai dificile, așa că ajutorul unei aplicații a fost de neprețuit.

Pe Bumble, de exemplu, conversaţiile video au înregistrat creșteri de 93%, iar pe Tinder durata medie a unei converasții înainte de întâlirea fața în față a crescut cu 10-30%.

Iar coronavirusul pare un subiect excelent pentru a face cunoștință: în primele două luni ale anului 2021, scrie Bloomberg, referirile la infecție și boală au crescut cu 188% pe OkCupid, în timp ce în lumea reală, pandemia este o modalitate excelentă de a întrerupe cu ușurință conversația și de a ține la distanță o persoană.Recent Posts

See All