• Lumea in Stiri

Vaduva legendarului actor Kirk Douglas s-a stins din viata la 102 ani


Anne Douglas, văduva actorului Kirk Douglas, s-a stins în locuinţa din Beverly Hills, la câteva zile după ce a împlinit 102 ani, a anunţat familia.

Kirk Douglas, care a murit în februarie 2020 la vârsta de 103 ani, a cunoscut-o pe Anne în 1953 la Paris, în timp ce filma pelicula 'Act of Love'.

Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas. 'Nu a fost romantic, însă era legal şi noul soţ i-a promis că într-o bună zi se vor căsători din nou cu mare fast', a scris familia în anunţul decesului.

Kirk Douglas şi-a ţinut promisiunea la împlinirea a 50 de ani de căsătorie, în 2004.

Cuplul Douglas a fost căsătorit timp de 66 de ani. Cei doi au avut doi fii, Peter şi Eric, și au format o familie cu ceilalţi doi fii, Michael şi Joel, pe care actorul îi avea dintr-o căsătorie anterioară cu Diana Dill. pe care a Anne Douglas a numit-o 'fosta noastră soţie'.

Anne Douglas a investit mult în opere artistice şi acţiuni filantropice. Tot ea l-a convins pe Kirk Douglas să scoată la licitaţie o mare parte din colecţia de opere de artă pentru a finanţa renovarea a 400 de locuri de joacă în şcoli din Los Angeles la sfârşitul anilor '90.


1,705 views0 comments