• Lumea in Stiri

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat împotriva COVID-19, a murit la 81 de ani


Britanicul cu același nume ca renumitul dramaturg a fost vaccinat împotriva COVID-19, cu serul Pfizer, la data 8 decembrie 2020.


El este primul bărbat din lume vaccinat împotriva COVID sau a doua persoană, după vârstnica Margaret Keenan, în vârstă de 90 de ani.


Imaginea, locul unde a trăit și numele său au făcut la momentul când vârstnicul a primit vaccinul înconjurul lumii, spre bucuria sa și a familiei.


Spitalul la care a murit (Spitalul Universitar Coventry) se află în apropiere de locul de naștere al poetului William Shakespeare.

William Shakespeare a murit la acelaşi spital unde a primit vaccinul după o scurtă perioadă de boală. Decesul său nu are, însă, nicio legătura cu vaccinul.

Apropiații îi spuneau Bill. Ei povestesc că bărbatul a fost un militant pe tot parcursul vieţii și că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.

312 views0 comments