• Lumea in Stiri

WTA a creat, înainte de Australian Open, un turneu pentru jucătorii aflați în carantinăOrganizatorii australieni au anunţat organizarea unui turneu suplimentar WTA la Melbourne, înaintea Australian Open, primul Grand Slam al anului, pentru a oferi jucătoarelor din carantină o şansă în plus de pregătire.


Tragerea la sorți a 28 de jucători va începe pe 3 februarie, permițând jucătorilor patru zile de antrenament înainte de turneul principal.


Victoria Azarenka, Bianca Andreescu, Angelique Kerber și britanica Heather Watson se numără printre cei eligibili.


Toţi jucătorii de la Australian Open trebuie să stea 14 zile în carantină, dar pot părăsi zilnic hotelul pentru cinci ore ca să se antreneze.


În schimb, 72 de jucători care au venit cu curse charter în care s-au aflat persoane infectate au fost plasate într-o carantină strictă, fără posibilitatea de a părăsi hotelul.


Este cazul jucătoarelor Angelique Kerber, Sorana Cîrstea şi Belinda Bencic.


Între timp, un caz de Covid-19 printre cei aflați în carantină înainte de Australian Open - primul Grand Slam al anului - a fost reclasificat ca negativ.


Acum sunt nouă cazuri active în rândul celor 970 de jucători și angajați aflați în izolarea de două săptămâni în hotelurile din Melbourne.


Băieţii vor avea două turnee ATP, care au fost amânate cu 24 ore şi acum vor debuta pe 1 februarie, în timp ce competiţia pe echipe ATP Cup va începe pe 2 februarie.


În ce o privește pe Simona Halep, aceasta va participa, mai întâi la turneul de la Adelaide (care începe pe 29 ianuarie) pentru care s-a antrenat împreună cu Irina Begu.


Turneul de la Australian Open începe pe 8 februarie și se va încheia pe 21 februarie.5 views0 comments

Recent Posts

See All